Peter de Weerd

Peter de Weerd

Expertise is uw meest waardevolle asset. Peter ondersteunt bij het naar de markt brengen van deze kennis en kunde. Zo versterkt u klantrelaties en verkrijgt u opdrachten.

Menu
  1. Peter De Weerd
  2. Offertes winnen
  3. Trainingen
  4. PR & publicaties
  5. Contact

uit de praktijk afkomstige tips, tools en inzichten

alle trainingen kunnen on the job worden gegeven

Vaardigheidstrainingen

Peter verzorgt verschillende trainingen en coachingstrajecten:

Acquisitie- en offertetrainingen

Het ontwikkelen en verkopen van onderscheidende oplossingen. Aan de hand van de 3V-filosofie bekwamen uw mensen zich in het analyseren van de klant en zijn vraag, het uitdiepen van de klantrelatie en het opstellen van winnende voorstellen. Eigen offertes vormen altijd de basis voor deze vorm van training.

Adviestrainingen

Het gestructureerd ondersteunen van klanten bij het maken van (complexe) keuzes. Uw mensen leren hoe zij hun expertise kunnen inzetten om klanten op een onafhankelijke wijze daadwerkelijk verder te helpen. Een universeel toepasbaar proces en vaardigheden, uit de praktijk afkomstige tips, tools en inzichten.

PR- en schrijftrainingen

Komen tot vernieuwende inzichten en deze toegankelijk en overtuigend op papier kunnen zetten, in ondermeer (opinie)artikelen, nieuwsberichten en blogs. De schrijfstijl die hiervoor nodig is, is ook toepasbaar in het dagelijkse werk.

Alle trainingen kunnen on the job worden gegeven. Zo slaat u twee vliegen in een klap.

Informeer naar de mogelijkheden